Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Ajuntament d'Alcoi canviarà un total de 1.782 punts de llum públics

Un operari pinta fanals a Alcoi.

Toni Cuquerella

0

L'Ajuntament d'Alcoi està duent a terme un procés de canvi de llum, verificació d'equips i neteja de difusors en un total de 1.782 lluminàries públiques de tots els barris de la ciutat que durarà uns quants mesos.

Durant els mesos d'abril i maig es realitzarà una primera fase que actuarà sobre un total de 453 punts d'il·luminació, dels quals ja se n'han canviat 360; és a dir, que només en falten 93. En concret, s'ha actuat en el carrer del Xop, d'Alfons el Magnànim, el de la Llibertat i el del Riu Barxell. Els 93 que falten estan en Santa Rosa, en la plaça de Gonçal Cantó i en la d'Enric Valor (Agència de Lectura Municipal La Uixola).

A més, s'estan repintant diferents fanals. S'hi ha començat pel barri del Viaducte amb la intenció de continuar per la zona de la Caseta de Català i els carrers de dalt de l'Horta Major, la Font de la Uixola, la Font del Moreno, la Font del Rossinyol i la Font de l'Olivereta.

“El manteniment d'Alcoi és primordial. Des de la regidoria d'Obres i Serveis treballem per a tindre la nostra ciutat en les millors condicions possibles, i això implica també canviar, netejar i verificar les lluminàries públiques, entre molts altres aspectes en els quals actuem cada dia”, ha destacat el regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Etiquetas
stats